Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Siempre podrá revocar su consentimiento y obtener más información aquí.

Ocultar
  
Conecta
Bienvenidos!
Es
necesario imprimir o descargar las entradas al finalizar la compra o en cualquier otro momento accediendo a la Zona Personal.
Si os aplicáis algún descuento, éste deberá acreditarse en la entrada del recinto.

26 ene

Gospelians de Girona

TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA
viernes, 26/01/2018 20:30 h 

Gospelians de Girona

TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA

viernes, 26/01/2018 20:30 h 

Gospelians de Girona és tota una referència en el panorama actual de la música gospel a les comarques gironines i amb més d'onze anys de trajectòria.

 

Cor de veus de diferents cordes, ofereix un espectacle vibrant acompanyat d'instrumentistes com ara pianista, percusionista i guitarra baix, sempre dota la direcció de Karol Green, d'arrels sudafricanes i resident a Catalunya des de fa mès de vint anys. Karol, cantant i music profesional, directora de diversos cors i solista que s'ha mogut sempre en diferents àmbits, des del soul i el jazz, passant per l'ska, la dança africana i per descomptat el gospel.

Gospelians ha actuat arreu de les comarques de Girona així com a diversos llocs de Catalunya I fins I tot compta amb actuacions molt destacades com ara el Festival de Jazz de Albacete l'any 2014.

En 2015 va enregistrar el seu primer compact Let the Gospel run.

BITO PRODUCCIONS S.L.
PATI DEL TEATRE 17190 SALT
Teléfono: 972402004
E-mail: taquilla@bitoproduccions.com

¡Síguenos!

Aviso legal
Política de cookies
Desarrollado porKoobin