• Gestioneu i controleu els vostres esdeveniments

  Desenvolupem el nostre software KoobinEvent perquè només vosaltres tingueu el control sobre el vostre ticketing

   

  veure més
 • Plataforma Cloud, treballeu des d’on vulgueu

  Els nostres servidors es troben ubicats a Amazon Web Services. Treballeu amb seguretat sobre una plataforma ferma i 100% Cloud

   

  veure més
 • Suport professional, àgil i personalitzat

  Des del primer moment compteu amb l’assistència del nostre equip de suport, que treballa per a oferir-vos l’atenció més ràpida i eficaç

   

  contactar

Hola, som Koobin!

La vostra solució integral per a la gestió i venda d’abonaments, esdeveniments, paquets i d’altres productes

Des de l’any 2010 treballem per a desenvolupar un software que englobi totes les eines necessàries per a gestionar, d’una manera integral, el ticketing d’organitzacions de tota mena: clubs esportius, auditoris, teatres, organitzacions dedicades al lleure, promotors d’espectacles… qualsevol organització que necessiti un sistema per a controlar la seva venda d’esdeveniments té, amb KoobinEvent, la solució que millor s’adapta a les seves necessitats.

Conegueu la nostra solució integral per a la gestió i venda d’entrades de tota mena d’esdeveniments

El nostre software KoobinEvent posa al vostre abast multitud d’eines i funcionalitats que us permetran, d’una manera còmoda i eficient, autogestionar el vostre ticketing per a treure’n el màxim profit, tenint en tot moment el control absolut sobre els vostres esdeveniments.

Software KoobinEvent:
solució completa

Us proporcionem tot el necessari per a gestionar el vostre ticketing: software KoobinEvent, una plataforma ferma Cloud a Amazon Web Services i tot el suport que requeriu.

Serveis addicionals i integrals

Oferim múltiples serveis: des de l'assistència a les taquilles fins a serveis de configuració total del vostre ticketing. El nostre equip de professionals us ho deixarà tot a punt per començar!

El suport al client, el nostre eix principal

El nostre equip d'atenció al client treballa diàriament per a oferir la millor assistència. Gaudireu d'una atenció professional i ràpida, però també propera i eficient.

Clients de tot tipus i de tot arreu

Els nostres clients ens avalen: treballem amb centenars d'organitzacions de tota mena i dimensió, repartides per tot l'estat i també a l'estranger. Fes clic per a conèixer amb qui treballem.

Descobriu més sobre el software KoobinEvent

Alguns dels nostres clients

 
 

El que veieu és només la punta de l’iceberg

No només tindreu el millor software, sinó que us acompanyaran els millors professionals

Tant si la paraula ticketing us causa respecte, com si la teniu totalment assumida, estem al vostre costat per ajudar-vos en tot moment.

Contracteu l’aplicació i us farem la formació necessària perquè en sigueu experts, o bé confieu-nos la configuració dels vostres espectacles i el nostre equip s’ocuparà de tot. 

Demaneu-nos una cita i us mostrarem el que KoobinEvent pot fer per la vostra organització.

El nostre enfocament per al desenvolupament de software

Oberts al canvi, a la intel·ligència i a la integració amb tercers

 

OBERTS AL CANVI

El nostre software es troba en desenvolupament permanent. Mensualment rebreu una newsletter informant-vos de totes les noves funcionalitats.

OBERTS A LA INTEL·LIGÈNCIA

L'equip de desenvolupadors de Koobin treballa diàriament per a oferir-vos les prestacions més innovadores i adaptades al mercat.

ARQUITECTURA OBERTA

El nostre software KoobinEvent treballa de manera integrada amb plataformes de tercers. Disposem d'APIs per a connectar-nos amb les aplicacions que necessiteu.