Els nostres serveis

Model d’autogestió

Us proporcionem totes les eines i suport necessaris perquè pugueu gestionar el vostre ticketing amb els vostres propis mitjans.

Model de gestió integral

Confieu-nos la gestió dels vostres esdeveniments i el nostre equip de professionals prepararà tot el necessari per a posar en marxa la vostra pàgina de venda. 

Aplicacions d’impressió i eines de control d’accés 

Totalment integrades amb KoobinEvent

KoobinAccess

Instal·lada en lectors de codis, permet dur a terme les vostres sessions de control d'accés d'una manera òptima. Es troba completament integrada amb KoobinEvent perquè pugueu verificar les dades d’admissió a l'esdeveniment en temps real.

KoobinPrint

Instal·lada en el dispositiu connectat a la impressora tèrmica, permet imprimir entrades tèrmiques remotament. Amb només una impressora, podeu imprimir entrades des de múltiples dispositius alhora.

Integració amb torns

Integrarem el software KoobinEvent amb els vostres torns de control d'accés perquè puguin rebre els codis de les entrades generades pel sistema.

Altres elements de control

Si disposeu de determinats models d'elements de control d'accés, hi integrarem el nostre software perquè els pugueu seguir utilitzant per al control dels vostres esdeveniments.

Suport tècnic professional i especialitzat

Les respostes més ràpides i concisses per solucionar els vostres dubtes


El nostre equip de suport treballa diàriament per a oferir als nostres clients la millor atenció possible. Amb Koobin gaudireu d'un servei d'assistència professional i eficaç, un portal de suport amb guies i manuals d'ús de l'aplicació i l'accés a l'eina de suport Zendesk, un gestor d'incidències amb el qual podreu tenir accés ràpid a totes les vostres consultes.