Software KoobinEvent

La vostra solució global per a la gestió i venda d’esdeveniments

El software KoobinEvent compta amb totes les eines necessàries per a que pugueu autogestionar els vostres esdeveniments de la manera més òptima i eficaçFeu ús de la millor tecnologia i tingueu el control total sobre el vostre ticketing, des de la configuració i posada a la venda dels vostres abonaments, espectacles i productes, passant per la generació de tot tipus d’entrades, o l’activació de promocions, fins que l’usuari accedeixi al vostre recinte i gaudeixi de l’esdeveniment. Obtingueu resultats de les vendes i de l’assistència i analitzeu els vostres públics amb les nostres eines CRM i BI per a fidelitzar-los i preparar-los ofertes personalitzades.

Gestió de recintes

Preparem els plànols dels vostres recintes amb la millor representació gràfica per a escriptori i per a dispositius mòbils.

El vostre aforament en una única pàgina, amb una distribució real dels seients, amb visió 3D*representació d’alçades i fotografies de la vista des de les localitats. Configureu percentatges de visió per les localitats amb visibilitat reduïda que faran aparèixer missatges d’avís pels vostres usuaris i associeu a cada seient característiques addicionals segons les vostres necessitats.

Aforaments numeratsno numerats o mixts. Sigui com sigui el vostre recinte disposareu de les eines necessàries per a gestionar-lo de la manera més completa. 

* En col·laboració amb Mobile Media Content.

ÒPERA D’OVIEDO

Teatre italià representat gràficament en una única pàgina amb selecció prèvia de planta 

PAVELLÓ VALÈNCIA BÀSQUET

Aforament segmentat en zones, categoritzades per àrees de preu

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Visualització de totes les zones de l’aforament en una única pàgina

Gestió d’abonats i abonaments

Amb KoobinEvent podeu gestionar i comercialitzar els tipus d’abonaments que necessiteu: abonaments de temporada (fixes i flexibles)torns d’abonamentabonaments multi-recinte o paquets d’abonaments

Genereu ràpidament remeses SEPA i carregueu-les directament al vostre banc. Dissenyeu els vostres carnets d’abonat o imprimiu totes les entrades en format talonari.

Els vostres abonats podran dur a terme tots els seus tràmits còmodament per Internet: 

 • Renovació: podran renovar el seu abonament d’una temporada per l’altra pagant-lo via web, fins i tot mitjançant domiciliació bancària (fraccionada o amb pagaments únics). 
 • Millora: durant el procés de renovació podran millorar el seu abonament, abonant la diferència.
 • Canvi de localitat: podran canviar un esdeveniment del seu abonament per un altre, abonant la diferència. 
 • Cessió d’entrades: tindran la possibilitat d’extreure una entrada del seu abonament i enviar-la per correu electrònic.
 • Mercat secundari: podran alliberar les seves localitats i rebre recompenses si es venen a d’altres persones. 

Venda de tot tipus d’esdeveniments i productes

Poseu a la venda els vostres esdeveniments i productes a través dels canals que preferiu. Espectacles únics o amb múltiples sessions amb selecció sobre calendari, amb preu o gratuïts, de venda preferent pels vostres abonats o per a determinats col·lectius. Veneu simultàniament sense cap complicació els vostres esdeveniments i els vostres paquets o abonaments. 

Creeu més oferta pels vostres usuaris: serveis de càtering, visites guiades, aparcament, marxandatge amb gestió d’estocs, targetes regal amb saldos o tarifes planes amb usos bescanviables per entrades. 

Disseny d’entrades

Personalitzeu al vostre gust les vostres entrades Print-at-home, mòbils, Apple Wallet i tèrmiques. Afegiu-hi imatges, texts, publicitat, logotips de patrocinadors o codis promocionals i utilitzeu dissenys per a usos generals o per esdeveniments o productes específics. 

Promocions: tarifes, descomptes i paquets

Maximitzeu les vostres vendes creant i programant tot tipus de promocions: 

 • Validació en línia de col·lectius: La Vanguardia, Club TR3SC, Carnet Jove, Promoentrada VIP, Escena 25… 
 • Ús de codis promocionals
 • Tarifes gratuïtes validables en línia
 • Tarifes exclusives pels vostres abonats 
 • Promocions last-minute i early bird
 • Programació de promocions temporals i amb màxim d’usos
 • Paquets d’esdeveniments a la carta, tancats o mixts
 • Creeu el vostre Club Fidelitat i oferiu recompenses per les compres dels vostres usuaris

Optimització d’ingresos

Incrementeu els vostres ingressos per entrada venuda mitjançant la nostra eina de preus dinàmics associada al nivell d’ocupació dels vostres esdeveniments. Només cal que configureu els vostres paràmetres i definiu sobre quins esdeveniments i categories de preu s’apliquen. Inicieu les vendes i els preus augmentaran o disminuiran, percentualment o en quantitats fixes, a mesura que l’esdeveniment es vagi ocupant.

Multitud de formes de pagament disponibles

Implementem els vostres propis mètodes de pagament per a que rebeu directament tots els ingressos, sense necessitat de dur a terme liquidacions. Podeu utilitzar els mitjans que necessiteu:

Punts de venda

Augmenteu la visibilitat dels vostres productes, obtingueu noves audiències i milloreu les vendes habilitant punts de venda addicionals. Només vosaltres decidireu quins canals voleu obrir: des d’una oficina de turisme, passant per hotels o agències de viatges, fins a canals externs de distribució. Ja estem integrats amb distribuïdors principals com:

Starlite Festival Marbella

Mitjançant la nostra API de venda els nostres clients poden oferir els seus esdeveniments en múltiples plataformes, en temps real i sobre el mateix aforament

CRM i Xarxes socials

Amb KoobinEvent vosaltres sou els únics propietaris de la vostra base de dades de clients. Utilitzeu i treieu tot el suc de les eines CRM que us proporcionem per a consolidar-la i convertir-la en una font de coneixement. 

Configureu formularis de registre personalitzats, segmenteu els vostres públics en funció dels criteris que preferiu i utilitzeu el nostre interrogador de la base de dades per a obtenir tota la informació sobre els vostres clients. Prepareu i envieu campanyes personalitzades, ja sigui via Mailchimp (amb qui estem integrats) o amb el vostre gestor d’emailing preferit. 

Incentiveu els vostres usuaris per a que facin ús de les eines de viralització a les XXSS de la vostra web de venda d’entrades. Simplement aprofiteu el poder de la xarxa i… GO VIRAL!

Vine amb mi!

Amb la funcionalitat “Vine amb mi!” els vostres usuaris poden publicar a les XXSS enllaços a les seves compres, de manera que els seus amics puguin comprar les localitats més properes a les seves

Business Intelligence

Transformeu amb Teknedata totes les vostres dades en informació amb sentit per a facilitar-vos la presa de decisions i l’optimització més eficient dels vostres recursos. 

Aquest mòdul de Business Intelligence us proporciona les més potents eines d’anàlisi de vendes, ingressos i públics i posa al vostre abast, de manera gràfica, senzilla i entenedora, les dades necessàries per a que avalueu quines són les millors estratègies a implementar al vostre negoci

En col·laboració amb Teknecultura
teknedata

Ja treballen amb KoobinEvent i Teknedata, entre d’altres:

Teatre Nacional de Catalunya

Gran Teatre del Liceu 

Auditori de Barcelona 

Teatres Victòria i Poliorama

Demaneu-nos una cita i us mostrarem el que KoobinEvent pot fer per la vostra organització.